Kyllä, päivitin sivujani!! Kunnon päivitys ensimmäistä kertaa noin viiteen vuoteen!! Kävin mm. kunnostamassa ulkoasua (vaikkei sillä nyt niin merkitystä ole "lopetetulla" sivulla mutta noh... olihan se valkoinen joka tapauksessa aika tylysä) ja lisäämässä tuon vasemmalla nähtävän lyhyen mutta ytimekkään infolootan tästä sivustosta.

Lisäksi sivuja kuten iNFO, Henkilöt ja Luomukseni päivitettiin (suurin osa varmaan ensimmäistä kertaa ikinä sitten niiden luomisen jälkeen..) ja piilotin myös kaikki sektoriesittelyt navigaatiosta ja loin sivun Lyokon sektorit josta löytyy linkit esittelyihin, sama hahmojen kohdalla. Suuren osan sisällöstä halusin kuitenkin jättää edelleen mahdollisimman koskemattomaksi, sillä en ole tällä hetkellä aloittamassa näitä sivuja uudelleen.

Ja viimeiseksi, kaikki rikkoutuneet linkit on nyt viimein poistettu, mukaanlukien myös vieraskirja joka katosi kuin tuhka tuuleen ilman mitään erityistä ilmoittelua sillä freebok.net lopetti viime vuoden puolella toimintansa.

Ei, tämä päivitys ei siis tarkoita tämän fanisivun "paluuta". Melko todennäköisesti en tule päivittelemään näitä sivuja säännöllisesti ja aika harvoin epäsäännöllisestikin. Tämä pienen pieni päivitys oli nyt vain tällainen pikku ylläri teille ja ajantappokeino minulle. Tumblrini on jollain tasolla näiden sivujen seuraaja (vaikka ei pelkästään Code Lyoko aiheinen), toivottavasti näemme siellä!

Oddasat, aka. twincrash